Syöpätilastosovellus

Syöpärekisterin vuorovaikutteisessa tilastosovelluksessa voit selata ajantasaisia tilastoja, tarkastella niitä kuvaajissa ja taulukoissa ja ladata valitsemasi tilastot omalle koneellesi.

Lue lisää

Seulontatilastosovellus

Syöpärekisterin vuorovaikutteisessa tilastosovelluksessa voit selata ajantasaisia seulontatilastoja, tarkastella niitä kuvaajissa ja taulukoissa ja ladata valitsemasi tilastot omalle koneellesi.

Lue lisää

Kliinisten ilmoitusten tilasto

Syöpärekisterin kliinisten ilmoitusten tilastosovelluksessa voit tarkastella syöpärekisteriin toimitettujen hoitavan tahon tekemien syöpäyhteenvetojen osuutta yleisimmistä syövistä sairaanhoitopiireittäin.

Lue lisää

Tilastot teemoittain

Syöpärekisterin teematilastojen tietosivut sisältävät numerotietoa yleistajuisesti avattuna.

Lue lisää

Kansainvälisiä syöpä- ja seulontatilastoja

Tilastotietoa syövistä muualla tarjoavat monet kansainväliset toimijat. Pohjoismaisia syöpätilastoja voi tarkastella NORDCAN-sivustolla ja seulontatilastoja NordScreen-sivustolla. Maailmanlaajuisia syöpätilastoja puolestaan on katsottavissa Globocan-sivustolla.

Lue lisää

Tilastokuvaukset ja laatuselosteet

Syöpä- ja seulontatilastojen laatuselosteissa arvioidaan tilastojen luotettavuutta ja sopivuutta eri käyttötarkoituksiin. Laatuselosteissa noudatetaan Suomen virallisen tilaston (SVT) suosituksia.

Lue lisää