Syöpätilastosovellus

Syöpärekisterin vuorovaikutteisessa tilastosovelluksessa voit selata ajantasaisia tilastoja, tarkastella niitä kuvaajissa ja taulukoissa ja ladata valitsemasi tilastot omalle koneellesi.

Lue lisää

Seulontatilastosovellus

Syöpärekisterin vuorovaikutteisessa tilastosovelluksessa voit selata ajantasaisia seulontatilastoja, tarkastella niitä kuvaajissa ja taulukoissa ja ladata valitsemasi tilastot omalle koneellesi.

Lue lisää

Syöpä 2016 -raportti

Tilastoraportti kuvaa raportoitavan vuoden syöpätaakkaa numeroina sekä tuottaa korkealaatuista, luotettavaa ja tutkittuun tietoon perustuvaa kattavaa ja edustavaa tietoa suomalaisten syövistä. Uudet tiedot on lisätty myös syöpätilastosovellukseen.

Lue lisää

Seulontaohjelmien vuosikatsaukset

Vuosikatsaukset tarjoavat tiiviin kokonaiskuvan Suomen seulontaohjelmista. Vuosikatsauksessa esitellään kattavasti seulontaohjelmaan osallistumista, tuloksia, ajallista kehitystä sekä kustannuksia.

Lue lisää

Kansainvälisiä syöpä- ja seulontatilastoja

Tilastotietoa syövistä muualla tarjoavat monet kansainväliset toimijat. Pohjoismaisia syöpätilastoja voi tarkastella NORDCAN-sivustolla ja seulontatilastoja NordScreen-sivustolla. Maailmanlaajuisia syöpätilastoja puolestaan on katsottavissa Globocan-sivustolla.

Lue lisää

Tilastokuvaukset ja laatuselosteet

Syöpä- ja seulontatilastojen laatuselosteissa arvioidaan tilastojen luotettavuutta ja sopivuutta eri käyttötarkoituksiin. Laatuselosteissa noudatetaan Suomen virallisen tilaston (SVT) suosituksia.

Lue lisää