Tietopyynnöt

Syöpärekisteri tarjoaa tilastollisen analytiikan palveluja syöpätutkijoille tutkimusprojektien kaikissa vaiheissa. Rutiiniin kuuluvaa palvelutoimintaa ovat syöpien ilmaantuvuuteen, kuolleisuuteen ja osin myös elossaoloon liittyvät peruslaskelmat.

Syöpärekisterin tietopalvelut lomailee 6.7.–3.8. Jätäthän tietopyyntösi 15.6. mennessä, jotta ehdimme varmasti toimittaa aineiston ennen lomia!

Teknisen vian takia osa 23.1.–17.3. tietopyyntölomakkeiden kautta tulleista yhteydenotoista ei ole saapunut perille. Jos olet tehnyt tietopyynnön tuona aikana, pyydämme täyttämään lomakkeen uudelleen ja ottamaan yhteyttä kirjaamo@cancer.fi. Pahoittelut tästä aiheutuneesta haitasta!

Lähetä tietopyyntö

Valitse tietopyyntötyyppi

 Perustuu THL:n lupaan

THL voi myöntää luvan rekisteritietojen luovuttamiseen tieteellistä tutkimusta ja tilastointia varten siten kuin terveydenhuollon henkilörekisterilaissa ja henkilötietolaissa erikseen säädetään.

Muu tilastotietopyyntö

Muita syöpätietoja luovutetaan rekisterin vastaavan lääkärin harkinnan perusteella. Tiedot luovutetaan tunnisteettomina ja taulukkomuotoisena siten, että rekisteröityjen yksityisyyden suoja ei vaarannu. Tietojen pyytäjä on velvollinen antamaan rekisterinpitäjälle selvityksen siitä, mihin pyydettyjä tietoja on tarkoitus käyttää.