Haemme tilastotieteilijää tai tilastotieteen opiskelijaa

Haemme Suomen Syöpärekisterin Joukkotarkastusrekisteriin tilastotieteilijää tai tilastotieteen opiskelijaa ajalle 1.12. 2019 – 31.12. 2020 tai sopimuksen mukaan.

Haemme Suomen Syöpärekisterin Joukkotarkastusrekisteriin tilastotieteilijää tai tilastotieteen opiskelijaa ajalle 1.12. 2019 – 31.12. 2020 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu syöpäseulontojen laadun ja vaikutusten arviointiin liittyvien laajojen rekisteriaineistojen muokkaus ja tilastollisten analyysien tekeminen sekä tilastointiin ja tiedottamiseen liittyvien sovellusten kehittäminen yhdessä tutkijoiden, seulonta- ja IT-asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä ja aktiivista otetta. Aikaisempi kokemus tutkimustyöstä tai terveydenhuoltorekistereistä on eduksi.

Odotamme:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai pitkälle edenneitä opintoja
  • tilastollisten ohjelmien hallintaa (R)
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

 

Arvostamme lisäksi:

  • tutkimuskokemusta
  • kokemusta kansainvälisestä yhteistyöstä
  • epidemiologian / biostatistiikan tuntemusta

Tarjoamme mielenkiintoisen työn tutkimuslaitoksessa, joka sijaitsee Helsingin keskustassa. Työpaikkamme on savuton.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera sähköisesti osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi pikimmiten.

Käsittelemme hakemuksia ja järjestämme haastatteluja saapumisjärjestyksessä ja hakuprosessi päättyy, kun soveltuva kandidaatti on löytynyt.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Tutkija Maiju Pankakoski, puh. 050 439 3057, maiju.pankakoski@cancer.fi

Seulontajohtaja Tytti Sarkeala, puh. 050 411 4283, tytti.sarkeala@cancer.fi