Etsimme kahta rekisteröinnin asiantuntijaa

Suomen Syöpärekisteri hakee kahta rekisteröinnin asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Liity joukkoomme tekemään tärkeää työtä syöpäseulontojen ja syöpien rekisteröinnin parissa. Työskentely tapahtuu monialaisissa tiimeissä.

Joukkotarkastusrekisterissä työkenttänäsi on syöpäseulontoihin liittyvä tiedonkeruu, laadunvarmistus ja seulonnan prosessien ja IT-järjestelmien kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Työhösi kuuluu myös seulontatoimijoiden kouluttamista ja seulonnan kohdeväestön neuvontaa ja opastusta. Olet mukana tilastojemme ja raporttiemme tekemisessä ja osallistut tutkimusprojekteihin.

Syöpärekisterissä työkenttänäsi on tiedonkeruu ja yhteydenpito kaikkiin terveydenhuoltoalan toimijoihin tiedonkeruun prosessien kehittämiseksi. Olemme automatisoimassa toimintojamme ja luomassa tiedon käyttäjille uusia palvelumuotoja. Tähän kehitystyöhön tarvitsemme asiantuntijaa avuksemme. Teemme laadunvarmistusta sekä tutkimusta kerätystä syöpätiedosta. Dokumentointi ja prosessien mallintaminen ovat olennainen osa työarkea. Näkyvin tuotoksemme on tilastotiimimme kanssa yhdessä tuotettu vuosittainen Syöpä Suomessa -tilastojulkaisu.

Menestyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kommunikoida eri ammattiryhmien kanssa. Sinulla on kokemusta terveydenhuollossa työskentelystä ja olet kiinnostunut IT-järjestelmistä sekä niiden ja toimintaprosessien kehittämisestä. Hahmotat ja ymmärrät kokonaisuuksia. Olet johdonmukainen ja halukas oppimaan uutta.

Sinulla tulisi olla terveydenhuollon koulutus (amk/yliopisto) tai muu soveltuva yhdistelmä koulutusta ja työkokemusta. Arvostamme myös kielitaitoa (ruotsi, englanti), onkologian tuntemusta ja aiempaa kokemusta prosessien kehittämisen ja tutkimuksen parissa.

Tarjoamme sinulle joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä työterveyshuollon.

Työpaikkamme on savuton.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 15.11.2020 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Voit hakea molempiin tehtäviin. Kerro kuitenkin, haetko ensisijaisesti syöpäseulontojen vai syöpien rekisteröinnin asiantuntijaksi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antavat Joukkotarkastusrekisterin osalta seulontajohtaja Tytti Sarkeala puh. 050 411 4238 ja Syöpärekisterin osalta kehittämispäällikkö Henna Degerlund puh. 046 921 0302. Parhaiten meidät tavoittaa: ti 3.11. klo 12-14, pe 6.11. klo 9-11 ja ti 10.11. klo 13-15.