Haemme suolistosyövän seulonnan kehittämispäällikköä

Haemme suolistosyövän seulonnan kehittämispäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan, uuteen työsuhteeseen.

Tehtävänäsi on kehittää tammikuussa 2022 käynnistynyttä valtakunnallista suolistosyövän seulontaohjelmaa ja varmistaa osaltasi ohjelman laatu ja vaikuttavuus. Ideoit seulonnan prosesseja ja ohjaat ja koordinoit seulontatoimijoita. Teet seulontaan liittyvää tutkimusta yhdessä rekisterin tutkijoiden ja koti- ja ulkomaisten instituutioiden ja tutkimuslaitosten kanssa. Verkostoidut laajalti ja viestit eri kanavissa. Työskentelet asiantuntijaryhmissä.

Menestyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Sinulla on hyvä tietopohja syöpätaudeista ja syöpätutkimuksesta. Olet kiinnostunut seulonnan prosesseista ja niiden kehittämisestä. Hahmotat ja ymmärrät kokonaisuuksia. Olet uteliaasti johdonmukainen.

Sinulla tulee olla akateeminen koulutus ja soveltuvan alan väitöstutkimus joko tekeillä tai tehtynä. Arvostamme syöpäseulontojen tuntemusta ja aiempaa uraa väestölähtöisen tutkimuksen parissa (epidemiologia tai vastaava).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, rennon ja monitieteellisen työyhteisön sekä joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 17.6.2022 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Laitathan mukaan myös CV:n, julkaisuluettelon sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa seulontajohtaja Tytti Sarkeala, puh. 050 411 4238. Puhelinkeskustelun ajankohta kannattaa sopia sähköpostitse, tytti.sarkeala@cancer.fi.