Haemme kehittämispäällikköä

Suomen Syöpärekisteri hakee kehittämispäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluvat rekisterin tiedonkeruun kehittäminen, koordinointi, yhteydenpito tiedon tuottajiin ja soveltuva viranomaisyhteistyö. Ohjaat tiedon koostamista, tietosisällön ja tietolähteiden kehittämistä ja koordinoit syövän laaturekisterin käynnistystä. Toimit 5–8-henkisen tiimin esihenkilönä.

Tehtävässä tarvitaan hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Tunnet terveydenhuollon tietovirtoja ja olet kiinnostunut niiden kehittämisestä. Hahmotat ja ymmärrät kokonaisuuksia. Olet johdonmukainen ja valmis oppimaan uutta. Arvostamme terveydenhuollon tiedonkeruun tuntemusta.

Tehtävässä saat mahdollisuuden valtakunnallisen syöpä- ja seulontarekisteröinnin kehittämiseen ja osallistumista syöpien laaturekisterin käynnistykseen monitieteellisessä työyhteisössä. Teemme töitä hybridisti ja kokoonnumme joustavasti aina tarpeen mukaan toimistolle. Savuton työpaikkamme sijaitsee Unioninkadulla Helsingin ydinkeskustassa. Meillä on erinomainen työterveyshuolto sekä kattavat lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 31.1.2023 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@cancer.fi. Laitathan mukaan myös CV:n, mahdollisen julkaisuluettelon sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa syöpärekisterin johtaja Janne Pitkäniemi, puh. 050 372 3335 Puhelinkeskustelun ajankohta kannattaa sopia sähköpostitse, janne.pitkaniemi@cancer.fi