Opiskelija, tule Syöpärekisteriin kehittämään seulontamateriaaleja

Suomen Syöpärekisteri on Suomen Syöpäyhdistyksen ylläpitämä tilastollinen ja epidemiologinen tutkimuslaitos, jossa työskentelee noin 40 eri alojen ammattilaista. Syöpärekisteri on ylläpitänyt THL:n lakisääteistä syöpärekisteriä vuodesta 1952 lähtien. Syöpärekisterin tehtäviin kuuluvat syöpätietojen ja joukkotarkastustietojen rekisteröinti, tilastointi ja seurantatutkimusten tuottaminen.

Syöpärekisterissä on käynnissä projekti valtakunnallisten kohdunkaulasyövän ja rintasyövän seulontaohjelmia koskevien printti- ja verkkomateriaalien uudistamiseksi. Etsimme projektiin harjoittelijaa määräaikaisesti kolmeksi kuukaudeksi. Tehtävänäsi on suunnitella kieli- ja muille erityisryhmille soveltuvaa viestintämateriaalia yhdessä muun projektiryhmän kanssa. Tehtävä soveltuu mainiosti korkeakouluharjoittelupaikaksi.

 

Toivomme sinulta:

  • maisterivaiheen opintoja tehtävään soveltuvalta alalta
  • nopeaa omaksumiskykyä syöpäseulontoihin liittyvistä kysymyksistä
  • kokemusta eri yhteistyötahojen kanssa työskentelystä
  • oma-aloitteisuutta ja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Arvostamme lisäksi:

  • kokemusta terveyskasvatus- tai terveysviestintämateriaalien laadinnasta
  • kokemusta vähemmistö- tai erityisryhmien kanssa toimimisesta

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän syöpäseulontojen viestinnän parissa ja modernit toimitilat Helsingin ydinkeskustassa. Työpaikkamme on savuton.

 

Työ alkaa joustavasti kesäkuussa ja jatkuu kolme kuukauden ajan. Työstä maksetaan palkkaa 1500 €/kk. Toivomme, että käytössäsi on yliopiston myöntämä harjoittelutuki. Hakemukset sähköpostitse viimeistään 15.5.2018: maija.jantti[a]cancer.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat seulontajohtaja Tytti Sarkeala puh. 050 411 4238 (17.4. klo 13-15 tai 26.4. klo 12-14) sekä tutkija Maija Jäntti puh. 050 435 5505.